WAT WE DOEN

MAG HET EEN ONSJE ORIGINELER ZIJN…?

SPOD bedenkt en organiseert zakelijke evenementen en incentives. We staan bekend om onze originele aanpak, waarin we graag interessante combinaties aangaan. Met een koets naar een geheimzinnig pop-up restaurant midden in het bos voor een exclusief galadiner of een productpresentatie in een vervallen fabriekshal waarbij sierlijke luchtacrobaten onverwachts een spectaculaire show opvoeren– als er iets unieks mag worden bedacht, bel dan SPOD.

Negen van de tien evenementen zijn maatwerk. De hamvraag is: wat wil u met het evenement bereiken? Er is altijd een hoger doel, ook bij een feest. De weg naar dat doel moet de harten raken en de tongen losmaken. Verrassing en originaliteit helpen daarbij. SPOD ontroert, ontregelt en zet op scherp.

In het ideale geval zetten we een totaalervaring neer: van uitnodiging tot catering tot aankleding en programma. Maar u mag ons ook bellen voor een meer specifieke missie: alleen de entertainment, de inrichting of de ontwikkeling van origineel promotiemateriaal.  Bij twijfel: gewoon mailen of bellen.

De cases geven een mooi beeld van wat we allemaal doen. Van feestelijke openingen, bedrijfsfestivals, congressen en jubilea tot superoriginele incentives. Uw evenement zal weer volledig anders zijn; met SPOD haalt u iets unieks in huis. Mag het een onsje origineler? Bel ons dan.

scheidingsteken spodevents