HOE WE HET DOEN

HET UITDENKEN VAN EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Eerst verkennen we uw bedrijf. Wat wil u eigenlijk bereiken met uw evenement? Hoe is de cultuur? Wat leeft er onder de medewerkers of relaties? Waar wordt iedereen blij van? Kijk niet gek op als we regelmatig op uw werkvloer rondlopen. We gaan elkaar echt goed leren kennen. SPOD maakt het altijd persoonlijk, omdat daar de kracht ligt.

Natuurlijk houden we u goed op de hoogte van wat we allemaal bekokstoven. Grote kans dat u al snel net zo enthousiast bent als wij. Er is niets zo leuk als het uitdenken van een onvergetelijke ervaring. Met 12 jaar ervaring zorgt SPOD dat er niks mis gaat. We hebben een fascinatie voor details. Van de kleding van medewerkers tot aan spectaculaire publiekstrekkers bij binnenkomst: alles past en draagt bij aan de totaalervaring.

SPOD wordt ingehuurd door bedrijven en instellingen. We bedenken en organiseren bedrijfsfeesten, relatie-evenementen, incentives, congressen, omgevingsevents en bedrijfsfestivals. Hierbij is SPOD zeer flexibel: vaak regelen we alles, soms een specifiek deel van een evenement.

scheidingsteken spodevents