Project Description

FEESTELIJKE OPENING

‘Binckhorst weer een stukje mooier!’

Herinrichting Saturnusstraat en verlengen Melkwegstraat
In het afgelopen jaar kreeg de Saturnusstraat een nieuwe inrichting en is de Melkwegstraat verlengd tot aan de Maanweg. Nu het werk aan beide straten klaar is, ligt dit deel van de Binckhorst er weer mooi bij. Klaar voor de toekomst!

Evenementenbureau SPOD Events is door gemeente Den Haag benaderd met de vraag een feestelijke lunch te organiseren voor omliggende bedrijven als dank voor hun geduld tijdens de werkzaamheden. Dit resulteerde in een onvergetelijk evenement in parkeergarage TP11 van KPN. Op donderdag 22 september werd deze garage omgetoverd tot pop-up restaurant dat 500 bezoekers een uniek uitzicht bood op het projectgebied. Genodigden werden onder meer door golfkarretjes naar hun tafel gebracht waar zij werden getrakteerd op een goed gevulde lunchpakket verzorgd door Sodexo en een spectaculaire act met luchtacrobaten. Op het dak van de parkeergarage vond een speciaal programma plaats, waarbij onder andere wethouder Boudewijn Revis (Stadsontwikkeling Kerngebieden) dieper op de ontwikkelingen van de Binckhorst inging en het publiek uitdaagde voor Challenge Kavel 2 ‘The Urban Lab’.

Reactie van de opdrachtgever:
SPOD Events bedacht en regelde voor ons niet alleen de unieke locatie (parkeergarage in de Binckhorst) voor onze feestelijke lunch met 500 genodigden, maar heeft hier ook op creatieve en prettig georganiseerde manier invulling aan gegeven. De complete verzorging en bijzondere aankleding van de happening heeft gezorgd voor een aparte, geslaagde middag voor alle aanwezigen. Martijn, dank voor de samenwerking en je flexibele en betrokken opstelling!

Silvie van Krimpen en Frank van der Woude, gemeente Den Haag