Project Description

Trefpunt De Rotterdamsebaan

1 jarig bestaan

Relatie-evenement 

Na jaren van plannen gaat de bouw van de Rotterdamsebaan eind 2013 van start. Hoewel dit grootste infraproject van Den Haag in 2020 klaar moet zijn, had de projectorganisatie begin oktober al een reden voor een feestje.

Het éénjarig bestaan van informatiecentrum Trefpunt Rotterdamsebaan was een goed moment om alle betrokkenen uit te nodigen voor een uitgebreide vrijdagmiddagborrel. De graafmachines voor de entree, de passende werkkleding van de cateringmedewerkers, lokaal gebrouwen biersoorten en daarnaast een live-jazzband en spreker Sjaak Bral zorgden er samen voor dat het totaalplaatje klopte.

Reactie van de opdrachtgever:

“Het Trefpunt Rotterdamsebaan vierde op 2 oktober haar eenjarig bestaan met medewerkers, samenwerkingspartners en relaties van het project. Aan SPOD Events vroegen we hieraan een feestelijke maar informele invulling te geven. Martijn kwam vlot met leuke ideeën en regelde een gezellige borrel met een leuke jazzband spelend op de achtergrond. Hoogtepunt was een voordracht van Sjaak Bral. Na afloop van het evenement heeft Martijn ervoor gezorgd dat alles weer snel opgeruimd en schoon was, zodat ons informatiecentrum de volgende dag gewoon weer open kon”.

Joyce Nolten, communicatieadviseur Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer